Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

.. ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣΜία νέα σχολική χρονιά ήδη ξεκίνησε। Μία χρονιά η οποία μας προσκαλεί και μας προκαλεί να τη διανύσουμε μέσα από δυσκολίες, αντιθέσεις και ερωτήματα। Είναι μία πρόκληση για όλους εμάς να διατηρήσουμε τη συνοχή και τις ηθικές αξίες που διακρίνουν την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της - ούτως ή άλλως οι όποιες εξαιρέσεις δεν μας αγγίζουν।

Θα θέλαμε λοιπόν καταρχήν, να αποχαιρετήσουμε τη Βάσω Αραβοπούλου, την Κυρία Βάσω, η οποία από τη θέση της Διευθύντριας για δύο χρόνια, αφήσε στο σχολείο μας το θετικό και αισιόδοξο χνάρι της, και να της ευχηθούμε καλή δύναμη και δημιουργικότητα στα νέα της καθήκοντα, ως Διευθύντρια στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης।
Θα θέλαμε επίσης να καλωσορίσουμε τους νέους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, τους νέους μαθητές, καθώς και τους μαθητές με τους οποίους πορευόμαστε μαζί τα τελευταία χρόνια।

Πιστεύουμε ότι μπορούμε όλοι μαζί - εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς, τοπική κοινωνία- να ανταποκριθούμε σε αυτό για το οποίο ταχθήκαμε। Τη δημιουργία μιας ελεύθερης και δημοκρατικής κοινωνίας , η οποία θα χαρακτηρίζεται από ηθική, ισότητα και αξιοκρατία।


Ο Διευθυντής και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Σχολείου